1080p kalitede film izle


Türk sinema tarihinde hızlı gelişmeler yaşanıyor. Son dönemde çıkan bir çok Türk filmi adını dünyada da duyurmayı başardı. >Recep İvedik tiplemesi ile hatırladığımız Şahan Gökbakar yeni filmi ile herkese merhaba dedi. Filmin ismi Celal ile Ceren filmi. Türk sinemasında izleyiciler komik filmleri gerçekten seviyor. Bunu gören Şahan’da yeni filmini hemen piyasaya sürdü ve Türkiye’de şuan en çok izlenen film olarak tahta geçti.

Zaten Şahan, önceki filmleri ile de birinci sırada yer alıyordu. Türk film tarihinde Recep İvedik ile büyük ivme yakalayan ve Celal ile Ceren filmi ile bunu pekiştiren yapımcı oyuncu hak ediyor diye düşünüyorum her şeyi. Celal ile Ceren filminin konusuna gelecek olursak Celal ile Ceren birliktedir ve Celal hep dışarda gözünü aramaktadır. Celal, Ceren ile bir türlü mutlu olamaz. Hep bir aksilik çıkar ve olaylar gelişir.

Şahan’ın bu son filmi yine Fanları tarafından çok sevildi. Filmin yönetmeni yine kardeşi olan Toğan Gökbakar. Celal ile Ceren filminin başrollerinde ise Şahan ve yetenekli oyuncu Ezgi Mola oluyor. Filmdeki şarkıları bile kendi besteleyen ünlü komedyen oldukça iddialı.

Sizde bu ünlü komedi filmini izleyebilirsiniz.1080p film izle sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Sinemalarda 2013 yılı Türkiye için mükemmel olacağı şimdiden belli. Çıkan filmlere göz attığımızda muhteşem ve kaliteli yapımlar ortaya çıkıyor. İşte son örneği Hükümet Kadın filmi oluyor. Filmin konusuna kısaca değinmek istiyorum. Midyat’ta yaşayan, 8 çocuk annesi Xate okuma yazması olmayan bir kadın. Fakat çevresindekilerden tek farkı kocasının Midyat Belediye Başkanı olması onu daha önemli yapıyor. Bir gün hiç beklenmedik biçimde kendisini Midyat’ın Belediye Başkanı olarak buluyor. Ev kadını olarak ne kadar işinde iyiyse, çocuklarına rağmen Başkanlığı da o kadar iyi götürmeye niyetli olarak karşımıza çıkacaktır.

Kısa zamanda ‘Hökümet’ gibi kadın olduğunu kanıtlayan Xate, her türlü problemi de kendi kadınca yöntemleriyle çözmenin yolunu bulacaktır. Artık sadece Midyat halkı için değil, ülkedeki diğer insanlar için bile hayat eskisi gibi olmayacak ve herkesi rahatlığa kavuşturmanın yolunu arayacaktır.

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’ın yazıp yönettiği komedi filmi Güneydoğu’da yaşayan ve görev yapan ilk kadın belediye başkanının, sekiz çocuklu Xate’nin hikayesini beyaz perdeye aktarıyor. Çekimleri Mardin’in Midyat ilçesinde gerçekleştirilen filmin başrollerinde Demet Akbağ, Ercan Kesal ve Bülent Çolak bulunuyor.

Demet Akbağ’ın yine müthiş bir filmde başrol oynadığını söyleyebiliriz. Sizde bu mükemmel filmi izleyebilirsiniz. Hemen Full Film izle adresine girerek filmi izleme şansına sahipsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. kült film izle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger